Attractiepark Drouwenerzand

Het bijzondere van Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle attracties en speeltoestellen, maar ook onbeperkt kunt genieten van vers fruit, verse dagsoep, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs!

Kinderen en veiligheid staan centraal
Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag! Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen.

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing. Deze gaat maar liefst 12 meter hoog, durf jij? In 2018 kwam de gave attractie Freak Out naar het park, in 2019 kwamen daar de dierenmolen en de Dumbo bij en in 2021 komen er nóg eens 2 nieuwe attracties bij; de Teacups en een Reuzerad(je) voor de kleintjes. Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de speeltoestellen en trampolines. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van koffie/ thee of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.