Wildlands Emmen

In Wildlands kan je een wereldexpeditie maken in een dag! Je reist samen met je klasgenoten – of hoe ze het bij Wildlands zeggen expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte ontdekkers ontdek je nieuwe werelden, Sta je oog in oog met wilde dieren en natuurlijk beleef je ook spannende avonturen. Onderweg in het park leer je van alles over al onze dieren, het is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld.

Wildlands is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en de olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra’s en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van Wildlands Adventuren Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Avontuur voor de allerkleinsten:

Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelpariadijs zit vol verrassingen, zoals een klimparcours en aquaris met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de ‘Grote Avonturen Show’. Neila en Babu redden met hun Reddersclub dieren in nood. Help ze mee!