Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland en dat is niet voor niets! In Hellendoorn kun je meer dan 30 topattracties en meerdere leuke en spectaculaire shows beleven. Een heerlijke dag uit voor de kinderen en een onbezorgde dag voor de begeleiders.

Geniet van de Wild Waterval, de Tornado, de Montezuma’s Revenge, de Tornado of de Discovery Club. Wist je dat de achtbaan het Rioolrat volledig in het donker is? Avonturenpark Hellendoorn is de perfecte bestemming voor een schoolreisje. Voor elke leeftijd is er wel iets te doen.

In 2021 presenteren zij de vernieuwde Tornado! Onder een nieuwe naam, wordt deze achtbaan in frisse kleuren gestoken en met de nieuwe trein met heupbeugels wordt dit een waanzinnig nieuwe ervaring! Ook ondergaat attractie de Oldtimers een complete metamorfose.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark speciaal voor de kleine waterratten een waterspeelplek.