Giga Konijnenhol

Een schoolreisje naar Bultje en z’n vriendjes in het Giga Konijnenhol is voor ieder kind een hele belevenis!

Het Giga Konijnenhol is het leukste indoor speelparadijs van Overijssel, gegarandeerd een geslaagd schoolreisje! Het indoor speelparadijs is volledig overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen. Een prettig idee met ons wisselvallige Hollandse klimaat.

Wij heten jullie van harte welkom tussen half 10 en 10 uur in het Giga Konijnenhol. Na een korte uitleg, mogen de kinderen zich heerlijk gaan uitleven in het speelparadijs. De kinderen vermaken zich o.a. met de verschillende speeltoestellen en de vele spelletjes in het Giga Konijnenhol.

Om half 12 volgt een spetterende theatershow van Bultje. Daarna krijgen de hongerige buikjes heerlijke frietjes met minisnacks en mayonaise! Ook kunnen de kinderen, bij mooi weer, ’s middags lekker ravotten op het reusachtige Giga Konijnenveld. Een grote waterspeeltuin met zandvlakte en giga gave speeltoestellen.

Net als de kinderen hebben de meesters en juffen een topdag tijdens dit overdekte schoolreisje in Overijssel. Alles is namelijk verzorgd, van het leuke informatiepakket vooraf tot en met de limonade en frietjes. Tijdens het schoolreisje is er genoeg ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de begeleiders. Aan het eind van de dag krijgen de kinderen nog een lekker ijsje. Wedden dat ze nog maanden napraten over dit indoor schoolreisje in Overijssel!